Ar ARHITECTURĂ - Proiecte în derulare

ALU1luna

Galerie cu imagini relevante

Neclasificate

Denumirea Proiectului: Work in progress : Fabrica ALU MENZIKEN cu o lună înainte de finalizarea lucrărilor (12 septembrie 2018)

Locație: Medieș

Descriere:

Anul trecut, pe vremea asta, terenul era viran. În mai puțin de un an s-a ridicat această fabrică exemplară. O asemenea performanță se datorează în primul rând investitorului ALU MENZIKEN, prin echipa sa extrem de atență la detalii, care a ținut ștacheta la nivel înalt atât în faza de proiectare cât și în faza de execuție.

BAUELEMENTE și ACTUAL CONNECT s-au achitat cu pricepere de toate provocările execuției unui asemenea proiect, onorând provocările timpului presant și colaborării cu echipele de tehnicieni responsabili cu montajul și funcționalrea utilajelor de producție.

Nu mic a fost aportul consultantului NALIN INTERNATIONAL CONSULT care a știut să regizeze buna colaborare între toate părțile implicate în proiect: investitor, executant, tehnologi și ... proiectanți.

Biroul de proiectare ARCOLAR a fost implicat în acest proiect grandios în partea de design și proiectare până la atribuirea contractului de execuție, asigurând și asistența tehnică pe toată durata de derulare a șantierului, ca Proiectant General. O experiență unică și foarte prețioasă.